DO-MO Enterprise

”Den bedste løsning til netop vores virksomhedsbehov.”

Udfordring

Gennem mange års erfaring som håndværkere klarer DO-MO Enterprise bygnings- og håndværksopgaver selv eller gennem et fast netværk af dygtige danske håndværksmestre. Udover at levere en solid håndværkskvalitet, stiler DO-MO efter en tæt og åben dialog omkring kundens behov. Ud fra dette mål har vi udarbejdet en strategi, hvor formålet blandt andet er at få en bedre opstart for deres medarbejdere. Der blev i strategiplanlægningen kigget på disse emner:

Løsninger

Forretningsudvikling

Digital strategi

Resultater

Vi har rådgivet DO-MO i deres digitale strategi, så de i fremtiden kan blive mere synlige for potentielle kunder online, i stedet for at svæve i æteren ude af syne. Vi har også lagt en omfattende strategi- og implementeringsplan for en bedre kundeserviceproces, så de ønskede mål opnås. Vi har rådgivet dem i at implementere systemer som onboarding og håndbøger, som kan forbedre deres rekrutteringsproces.

Udtalelse

“Vi havde en tæt og åben dialog med Væksthuset Rosendal & Co omkring vores udfordringer i virksomheden. Der blev lyttet til vores ønsker og behov, vi fik en marketingsstrategi, som helt klart er den bedste løsning til netop vores virksomhedsbehov.”

Lasse Møller

Direktør