Flex Media

”Kompetente og professionelle konsulenter fra Rosendal og Co.”

Udfordring

Flex Media er et marketingbureau med 12 medarbejdere, der siden 2004 har udviklet værdiskabende koncepter og digitale løsninger for deres kunder. Flex Media hjælper virksomheder med at indfri mål såsom online synlighed af høj kvalitet, samt at skabe det bedst mulige udgangspunkt for vækst. De hjemmesider, som virksomheden udvikler, fungerer som et værktøj, hvor trådene fra e-mail marketing, Google Ads, sociale medier mv. kan anvendes til at vise brugerspecifikt indhold og konvertere interesse til køb i webshoppen, hvor ordrer behandles. Samtidig kan data f.eks. udveksles med CRM og med virksomhedens ERP-system, der er grundlaget for at skabe unikke kundeoplevelser, som øger kundens præference for den fremhævede virksomhed eller det pågældende brand.

Løsninger

Flex Media ønskede en langsigtet strategi. De emner som blev sat i fokus, er følgende:

  • Onboarding
  • Systemoptimering
  • Medarbejderfordele
  • Tilfredshedsundersøgelse
  • Kundeserviceprocess
  • Kvalitetssikring

Resultater

Vores strategi indebærer, at Flex Media skal forbedre deres proces til at få medarbejderne sat ind i arbejdsopgaver, samt den løbende håndtering af kundekredsen, både gennem kvalitetssikring af tjenester samt en overordnet kundetilfredshedsundersøgelse. I samarbejde med virksomheden har vi implementeret denne strategi.

I forlængelse af vores strategiske indsats har vi rådgivet kunden i hvordan de implementerer deres nye viden og i fremtiden hele tiden selv går skridtet videre i forhold til onboarding i virksomheden. Vores konsulenter lagde vægt på at tilpasse deres råd i forhold til kundens nuværende ønsker og behov – samt til de udfordringer, forretningen muligvis støder på med tiden.

Udtalelse

“Rosendal & Co har nogle super gode værktøjer til at komme godt rundt i alle hjørner, så alle vores processer er blevet gennemgået og optimeret. Samtidig er det utrolig behageligt at arbejde sammen med de kompetente og professionelle konsulenter fra Rosendal og Co. Vi kan kun varmt anbefale Rosendal og Co til andre.”

Peter Vendelby

Direktør