IntroDus

”Inspirerede os til ny viden omkring digital markedsføring”

Udfordring

Konsulenthuset IntroDus onboarder virksomheders medarbejdere igennem bedre integration og højere fastholdelsesrate, så processen bliver så effektiv som muligt, og virksomhedens vækstudvikling kan maksimeres. IntroDus ønskede at få hjælp til at optimere forskellige arbejdsområder, som skulle sikre deres forretningsudvikling. Under mødet kom vi også ind på deres marketing, og hvordan de på bedst mulig vis kunne markedsføre deres tjenester gennem det valgte indhold på deres hjemmeside. Vi gennemgik følgende områder med dem:

Løsninger

Forretningsudvikling

Markedsføring

Digital strategi

  • Vedligeholdelse af den digitale strategi

Resultater

Vi er under en række møder med IntroDus kommet frem til en samlet løsning for ovenstående punkter, der på tilfredsstillende vis har forbedret IntroDus’ nuværende strategi. Med klart opsatte punkter for, hvordan de især kan forbedre deres forretningsudvikling, har vi sørget for, at de i højere grad kan bruge deres ressourcer på kundekredsen.

Udtalelse

“Væksthuset Rosendal & Co A/S inspirerede os til ny viden omkring digital markedsføring. Det, vi fik ud af samarbejdet, var helt klart nye metoder til at løse vores udforinger på.”

Anders Thorup

Direktør