Katrines.com

”De holder hvad de lover og jeg kan varmt anbefale dem.”

Udfordring

Online forretningen Katrines.com var tidligt ude, da de allerede i 2001 åbnede de digitale døre. Webshoppen sælger møbler fra anerkendte danske og europæiske interiør-brands. De ønskede en overhaling af deres forretningsudvikling på lang sigt, som kunne hjælpe dem med at skabe en mere klarlagt struktur for medarbejdernes arbejde. Vi rådgav dem også i forhold til deres kundekreds, og hvordan de på bedst mulig vis kunne nå ud til nye kunder samt holde fast i de eksisterende. Vi har valgt at fokusere på følgende områder:

Løsninger

Forretningsudvikling

Markedsføring

  • Content strategi til at få de rigtige besøgende

Digital strategi

  • Hjemmeside/mobil/iPad optimering af brugeroplevelse og brugervenlighed
  • Online kommunikation
  • Vedligeholdelse af den digitale strategi

Resultater

Som webshop har Katrines.com stor erfaring inden for den digitale platform. Men markedet er i konstant udvikling, og vi konsulterede dem i, hvordan de sikrede at deres præsentation udadtil var fejlfri, og at deres digitale strategi stemte overens med resten af organisationen.

Udtalelse

“Katrines.com har haft en stor glæde af samarbejdet med Væksthuset Rosendal & Co. Vores konsulent var inspirerende og kreativ, hvad angik marketing, derudover var det rart med ”nye øjne” på virksomheden. De holder, hvad de lover og jeg kan varmt anbefale dem.”

Amanda Rosbjerg

Direktør