Mester Murer

”Vi har ved hjælp af vores samarbejde sikret os klare mål med klare tidsrammer.”

Udfordring

Mester Murer, som foruden at udføre alt inden for murerarbejde også opfører entrepriser, lever op til sit navn. De har nemlig vundet prisen for Danmarks bedste murerfirma 2 år i streg. Men selv de bedste kan have brug for hjælp fra konsulenter. Mester Murer ønskede en forretningsudviklingsstrategi over det næste år, og i et møde med dem tog vi følgende emner i betragtning:

Løsninger

Forretningsudvikling

Markedsføring

Digital strategi

Digital markedsføring

Resultater

Implementering af en forbedret digital markedsføring, samt telefonsystem og mersalg vil sørge for, at Mester Murer kan nå ud til en store kundekreds, samt have lettere ved at fastholde sine eksisterende kunder. Disse områder har vi opdelt med en klar strategiplanstidslinje, hvor vi løbende hjælper med at implementere strategien for dem.

Udtalelse

“Vores konsulent fra Væksthuset Rosendal & Co A/S lagde en strategi med fokus på faste rutiner, struktur og processer på vores digitale markedsføring. De udfordringer, vi havde under vores forløb, blev løst. Vi har ved hjælp af vores samarbejde sikret os klare mål med klare tidsrammer.”

Lasse Petersen

Direktør