Webinar: Vækstskabende markedsføring

Hvordan blandt andet sociale medier, Googles værktøjer og søgemaskineoptimering kan anvendes i markedsføring

Marketing handler om at skabe værdi for din virksomhed. At gøre det muligt og nemt at afsætte produkter og ydelser, samtidig med at man løser virksomhedens udfordringer. Det gør man blandt andet ved at vælge de rette marketingkanaler i den rigtige rækkefølge – og det er præcis dét, vi hjælper dig med i vores nye webinar. For med en velfungerende marketing bliver du ikke bare synlig for dine kunder – du bliver mere synlig end dine konkurrenter. Med dette webinar får du indsigt i de nyeste og mest effektive værktøjer.

NÆSTE WEBINAR: Afventer Dato

Skab vækst med den rigtige markedsføring

Med vores nye webinar om vækst via en velfungerende marketingstrategi kan du, uanset hvor du befinder dig, få et bedre kendskab til taktisk og strategisk markedsføring, Googles mange værktøjer, samt hvordan marketing skaber værdi og synlighed i din virksomhed.  

Webinaret afholdes af Kim Rosendal. Foruden at være CEO i Væksthuset Rosendal & Co er Kim iværksætter og ekspert i forretningsudvikling og marketing. Udover at have etableret og markedsført flere succesfulde flyttefirmaer, har han en bred viden og en sjælden fingerspidsfornemmelse for, hvordan man vækster virksomheder og brands.

Til daglig rådgiver Kim om, hvordan små- og mellemstore virksomheder finder de bedste marketingværktøjer på et lille budget. Ofte kan det endda lykkes, helt uden at sætte ekstra kroner af til marketing. Med Kim som oplægsholder, kan du være helt sikker på, at du modtager den nyeste og bedste viden om marketing formidlet i et 100% virksomhedshenvendt perspektiv. Du får ovenikøbet denne viden gratis og helt uforpligtende.

Vi mener, at alle virksomheder har råd til god marketing. Med andre ord behøver du ikke at være velstående nu og her og have penge til overs for at være med. For med Kims ord handler god marketing om at sætte sig ind i tingene – og vende hver én krone. Vores webinar hjælper dig med din marketing, så du får værdi og synlighed.

 

Webinaret vil guide dig gennem:

  • Grundlaget for god markedsføring: Hvorfor er det vigtigt, hvordan kommer du i gang, og hvilke resultater kan du opnå?
  • Taktisk markedsføring: Hvilke værktøjer og medier bør du fokusere på?
  • Strategisk markedsføring: Hvordan skaber du en langsigtet strategi, der virker?

 

Derudover kommer vi ind på:
  • Hvordan du skaber den rette kommunikation til dine kunder
  • Googles mere end 20 værktøjer
  • Hvordan du opbygger en effektiv handlingsplan
  • Konkrete eksempler på, hvordan der kan arbejdes med branding i praksis


Herudover vil du modtage en gør-det-selv forretningsplan. Ved starten af webinaret får du udleveret en blank marketingplan, som du selv udfylder i takt med, at vi gennemgår de forskellige ydelser. På den måde tager du under webinaret aktivt stilling til, om det giver mening at anvende det nævnte værktøj i netop din virksomhed. Med vores handout rykker du ud af rollen som passiv tilhører, og kickstarter din virksomheds vækst med det samme.

 

Webinaret har en varighed på cirka en time. Der er til slut sat tid af til spørgsmål.
Når du har tilmeldt dig via knappen herunder, vil du modtage en mail med et link til det virtuelle mødelokale.

Det er gratis og uforpligtende at deltage.