VÆKSTHUSET ROSENDAL & CO A/S

Hos Væksthuset Rosendal & Co A/S brænder vi for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at vækste. Vi kommer nemlig selv fra en baggrund som selvstændige, og vi kender derfor også alt til alle udfordringerne og ikke mindst den fantastiske følelse af succes, når virksomheden vækster. Og det er lige netop den følelse af succes, vi gerne vil give videre til dig.

Ordene ”Din Mulighed – Vores Mission”

Hos Rosendal & Co A/S brænder vi for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at vækste. Vi kommer nemlig selv fra en baggrund som selvstændige, og vi kender derfor også alt til alle udfordringerne og ikke mindst den fantastiske følelse af succes, når virksomheden vækster. Og det er lige netop den følelse af succes, vi gerne vil give videre til dig.

Vores vækstkonsulenter har derfor sat alt ind på at finde den bedste sammensætning af værktøjer inden for markedsføring og forretningsudvikling, så vi kan gøre dig klar til at vækste din virksomhed for fremtiden – vi har faktisk over 150 vækstværktøjer i vores portefølje.

Se et eksempel på en kundecase her.

 

Hos os kan du være sikker på at få resultater

Vores værdier
Værdiskabelse, passioneret samarbejde, ansvarsbevidst rådgivning med fokus på 360’ løsninger for vores kunders virksomheder og et mål om en mere bæredygtig fremtid.

Vores personlighed
Dedikerede, personlige og inspirerende.
Nytænkende og udfordrende – Altid resultatorienterede og detaljerede i vores tilgange.

Vores relation
Inspirerende, levende og autentiske. Vi er kreative og professionelle. Vores fokus er målrettet mod at skabe resultater.

Vores kultur
Følelsen af et partnerskab fremfor blot at være kunde. Vi skaber sikkerhed og fremdrift så vores kunde kan finde ro til at fokusere på det der driver dem. Herunder, oplevelsen af fuldkommen tillid, da opgaven er ’i de rette hænder’. Og absolut tilfredshed da alle forventninger overgås.

Vi sætter altid kundens behov og resultater i fokus, og vi vil gøre alt for at vinde din tillid. Derfor får du vækstgaranti, når du bestiller hos os, hvilket betyder, at du kun skal betale, hvis vi rent faktisk kan vækste din virksomhed.

Læs mere om vores vækstgaranti her.

 

Skal vi sætte gang i din vækst?

Bestil et uforpligtende møde i dag og giv din virksomhed en unik mulighed for at udvikle sig. Her får du konkrete vækstværktøjer, der hjælper dig med at styrke din markedsføring og forretningsudvikling, så du kan vækste din virksomhed for professionelt.

Læs mere om vores ydelser.