Væksthusets oprindelse

Væksthuset Rosendal & Co A/S blev grundlagt i 2018 af forfatter og iværksætter Kim Rosendal. Vi er en tværfaglig konsulentvirksomhed, der tilbyder kompetent rådgivning til selvstændige samt små og mellemstore virksomheder.

Den livline, vi selv stod og manglede

Du ved garanteret, at livet som iværksætter byder på stor frihed. Du har formentlig også mærket lidt til, at der kan være mange udfordringer og benspænd for iværksættere. Iværksætteri kan være en rutschebane, fuld af fantastiske opture og frustrerende nederlag. Uanset hvilken situation din forretning befinder sig i, har vi hos Væksthuset Rosendal & Co sørget for, at hvad den menneskelige situation angår – så har du et fagligt fællesskab hos os. Vi er den rådgivningsmæssige livline, der henvender sig specifikt til selvstændige og SMV’er. Det er nemlig jeres situation, vi selv har befundet os i.

Fra enlig iværksættersvale til væksthus-CEO

Da CEO Kim Rosendal begyndte som selvstændig for over 10 år siden, var der ikke mange netværk for iværksættere. Der var heller ingen specialiserede rådgivere, der kunne tage én under vingerne. Han måtte klare sig selv og opfinde den dybe tallerken – og nu har han besluttet sig for, at ingen andre skal stå i den samme, usikre situation som ham. Desuden så han et hul i markedet. Der fandtes ingen konsulentbureauer, der specifikt hjalp iværksættere.

Allerede som 27-årig oplevede Kim stor succes og vækst i sit arbejde med små og mellemstore virksomheder. Efter at have solgt sine virksomheder, besluttede Kim sig for, at han ville give iværksættervirksomheder den hjælp, som han selv kunne have brugt gennem årene. Han udarbejdede derfor bogen ‘Guiden til Vækst’, som giver små og mellemstore virksomheder konkrete værktøjer til at vækste deres forretning, og grundlagde Væksthuset Rosendal & Co A/S, for at kunne give virksomheder den rådgivning han selv har manglet.

‘Guiden til Vækst’ – forretningsfif i lommeformat

‘Guiden til Vækst’ er i sig selv en historie, der er værd at fortælle. Kims bog er blevet taget så godt imod, at den nu findes i en 2019-udgave og en forbedret 2020-udgave. Bogen er et letforståeligt redskab til dels at få ny viden, og dels en selvhjælp til at lægge en vækststrategi for sin egen virksomhed.

Da Kim selv kommer fra en baggrund i små og mellemstore virksomheder, kender han alt til alle udfordringerne og ikke mindst den fantastiske følelse af succes, når virksomheden vækster. En følelse som han vil give videre til andre små og mellemstore virksomheder. I Væksthuset Rosendal & Co A/S har vores vækstkonsulenter derfor sat alt ind på at finde den bedste sammensætning af værktøjer inden for markedsføring og forretningsudvikling, så vi kan klæde dig godt på til at vækste din virksomhed for fremtiden.

Skal vi hjælpe dig med at vækste din virksomhed?

Du kan starte med at læse mere om vores ydelser, eller få inspiration til, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed ved at tage et kig på vores cases.

Du kan også booke et opkald og få en uforpligtende samtale med en af vores dygtige konsulenter, hvor vi kan drøfte, hvordan vi sammen kan vækste din virksomhed. Vi kender som sagt vores kundegrundlag. Og vi har fuld forståelse for, at en konsulentydelse kan virke risikabel.

Du vil erfare, at hos Væksthuset Rosendal & Co er alle ydelser 100% risikofri. Du har nemlig vækstgaranti på alle ydelser, når du bestiller hos os. Vores vækstgaranti sikrer, at du kun skal betale, hvis vi rent faktisk kan vækste din virksomhed. Alle forløb hos os har en fast projektpris uden skjulte gebyrer.

Tag et kig på vores cases og bliv inspireret af de virksomheder, vi tidligere har haft under vingerne.
Måske er din virksomhed den næste store case, som vi deler på vores side.