Ledige Stillinger

Deler du vores passion for vækst, marketing eller noget helt tredje? Så send os en ansøgning allerede i dag. Vi søger løbende praktikanter og fastansatte. For din professionelle og personlige vækst er også noget, der står os meget nært.

Vækstrådgivning som ingen andre

Væksthuset Rosendal & Co er et startup konsulenthus. Siden 2017 har vi rådgivet iværksættere samt små og mellemstore virksomheder. Vi har skabt en niche i konsulentfeltet, som ingen andre for alvor har budt ind på.

Det har kunnet betale sig for os. Jævnligt hører vi fra iværksættere og virksomheder, der har manglet en konsulentpartner som os. Der har manglet rådgivere, der forstår sig på selvstændige og startup-virksomheders behov. Ligeledes har der manglet konsulentvirksomheder, der har faglig bredde og kan tilbyde 360-graders løsninger til virksomheder, der hverken har tiden eller midlerne til at have flere bolde i luften hos snævre specialistkonsulenter.

Fagligt brede løsninger til smalle kunder

Det er netop her, i krydsfeltet mellem et afgrænset kundegrundlag og en omfattende palette af erhvervsfaglige kompetencer, at Væksthuset Rosendal & Co spiller med musklerne. Vi har fundet en formel, der fungerer for os. Samtidig gør den en forskel for de virksomheder, der med al sandsynlighed er fremtidens vækstskabere. Men vi er langtfra i mål. For der er stadig virksomheder, der skal have gang i deres vækst og have markedsført deres produkter.

Scroller du længere ned på siden, finder du lidt information om væksthuset som arbejdsplads, samt vores medarbejderpolitik og værdier. Med den viden er du måske endnu bedre rustet til at fortælle os, hvorfor du mener at du vil være en uundværlig komponent i vækstmaskinen Væksthuset Rosendal & Co.

Har du fået mod på at tilbyde fagligt brede løsninger til smalle kunder? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning.
Byd gerne ind på vores opslåede stillinger. Alternativt kan du sende os en uopfordret ansøgning.

Vi søger løbende praktikanter til henholdsvis vores vækstafdeling og marketingafdeling. Ansøgninger fra markedsføringsøkonomer, multimediedesignere, grafikere og business- samt kommunikationsfag har især vores interesse. En motiveret kandidat er dog altid velkommen til at søge – uanset baggrund.
Er du studerende med et praktiksemester i horisonten, så søg i så god tid som muligt. Så der bedre chancer for, at vi har en plads til dig, når det er relevant.

Aktuelle jobopslag

Vi søger yderligere en vækstkonsulent – altså to konsulenter i alt. De ønskede kvalifikationer fremgår af stillingsopslaget. Alle interesserede opfordres til at søge, og stillingerne vil blive besat hurtigst muligt. Du bør derfor ikke vente alt for længe med at søge.

Som udgangspunkt er det en forudsætning for at komme i betragtning, at du har minimum 3 års erhvervserfaring, faglige kvalifikationer der kan bruges til forretningsudvikling samt nogen erfaring med iværksætteri/startups. Men vi ønsker samtidig at kunne udbyde mange kompetencer i væksthuset – derfor er vi fleksible med ansættelseskravene, og stillingerne kan tilpasses til den rette kandidat.

Ansøgning og kontakt

Send en mail med din ansøgning og CV til job@ro-c.dk. Så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.

En arbejdsplads hvor din mulighed er vores mission

Væksthuset Rosendal & Co er en arbejdsplads med holdning. En holdning til miljøet, til erhvervslivet samt til vores medarbejder. Når en nyansat medarbejder bliver budt indenfor i vores lille, men sammentømrede team, viser vi tillid til vedkommendes evner og ambitioner. Er du denne nytilkomne vil du hurtigt opleve, at væksthusets vision om at skabe vækst også berører dig til en vis grad. Vores tagline er: “Din mulighed – vores mission”. Og det gør sig i ligeså høj grad gældende for vores personale, som for vores kunder.

Vi er en bæredygtig virksomhed, der aktivt har taget stilling til dels kost og sundhed på arbejdspladsen samt til vores sociale ansvar. Vi har implementeret en ambitiøs sundhedspolitik, der sikrer alle medarbejdere adgang til nærende måltider, regelmæssig fysisk motion og et sundt indeklima. Ligeledes arbejder vi for et optimalt psykisk arbejdsmiljø og bedre mentalt helbred ved at have mindfulness, sociale aktiviteter og en flad virksomhedsstruktur.

Hvad vores sociale ansvar angår, arbejder vi efter en talent- og uddannelsesansvarspolitik. Jævnfør denne bidrager vi til at forøge antallet af unge og voksne med relevante færdigheder for ansættelse og iværksætteri. Vores sociale talentpolitik hjælper unge i kompetencegivende praktikforløb og nyuddannede i job og praktikker.

Din mulighed er i allerhøjeste grad vores mission. Vi tager vores medarbejderes velbefindende og udvikling alvorligt.
Ønsker du at vide mere om vores bæredygtige tiltag, eller vil du høre om virksomheden generelt, er du velkommen til at skrive til kr@ro-c.dk.