Nyhedsbrev

Vækst din virksomhed med aktuelle markedsføringsværktøjer.

Slut med intetsigende nyhedsmails

Er du træt af dødkedelige nyhedsbreve? Tilmeld dig Væksthuset Rosendal & Co’s nyhedsbrev. Det eneste markedsførings- og forretningsudviklingsnyhedsbrev, du har lyst til at læse. Modtag det første kapitel af ”Guiden til Vækst” som tak.

Bliv klogere på dig selv og din virksomhed. Vi hjælper dig med at vækste din virksomhed med vores viden om de nyeste tendenser på markedet. De emner du modtager fra os, vil altid være virksomhedsrelevante, og klæder dig godt på til at drive din forretning på den allermest effektive måde.

Vores nyhedsbrev har til formål at imødekomme alle iværksætteres behov. Selvom det er super nemt at oprette en virksomhed i Danmark, slår statistikkerne fast, at mange virksomheder har svært ved at overleve efter 1-2 års drift. Vi gør derfor alt hvad vi kan for at dele ud af vores viden, herunder at belyse markedsførings- og forretningsudviklingsværktøjer, som kan hjælpe små og mellemstore virksomheder med forskelligartede udfordringer.

Du kan se frem til at få vores nyhedsbrev i indbakken hver torsdag kl. 12.

Få værdifuld viden fra os

Vi har lagt en strategi for at skabe den bedste oplevelse for dig som forbruger. Når vi producerer vores nyhedsbrev, spørger vi os selv hver gang:

  • Hvorfor sender vi netop denne e-mail ud?
  • Hvad får du ud af det?
  • Hvad får vi ud af det?
  • Hvor meget tid og hvor mange ressourcer og værktøjer er det nødvendigt at bruge?
  • Hvordan skal vi markedsføre os?

Som tak for din opbakning til nyhedsbrevet, modtager du det første kapitel af iværksætterens håndbog, ”Guiden til Vækst”. Bogen er en saltvandsindsprøjtning til din virksomheds markedsføring og forretningsudvikling, skrevet af en iværksætter og henvendt specifikt til andre iværksættere.

Få smarte tips og tricks samt de nyeste værktøjer til at føre din forretningsdrøm ud i livet allerede i dag.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Skal vi hjælpe dig med at vækste din virksomhed?

Du kan starte med at læse mere om vores ydelser, eller få inspiration til, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed ved at tage et kig på vores cases.

Du kan også booke et opkald og få en uforpligtende samtale med en af vores dygtige konsulenter, hvor vi kan drøfte, hvordan vi sammen kan vækste din virksomhed.