WHY, HOW, WHAT

Denne tretrinsraket bygger på Simon Sineks model, som gør et budskab kompakt, nemt at formulere for afsenderen og let at forstå for modtageren. Her kan du lynhurtigt blive klogere på Væksthuset Rosendal & Co’s eget why, how og what.

Why?

Væksthuset Rosendal & Co udfordrer det etablerede marked for forretningsudvikling og marketing; derved skaber vi holdbare og vækstfremmende muligheder for små og mellemstore virksomheder.

How?

Med et exceptionelt team af kompetente marketers, vækstguruer og tekniske genier har vi stablet et enestående konsulenthus på benene. Vi har over 100 vækstværktøjer i rygsækken, der sikrer kundernes succes.

What?

Brede kompetencer og mange værktøjer er Væksthuset Rosendal & Co’s opskrift på din fremtidige vækst. Alle ydelser har vækstgaranti og er 100% risikofri. Du skal kun betale, hvis vi rent faktisk vækster din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig med din virksomheds why, how og what?

Den tredelte why, how and what er en model, der indgår fast i vores kommunikationsydelse samt vores kommunikationsworkshop. Vi kan også være behjælpelige med andre beslægtede modeller – her kan du eventuelt søge inspiration i vores cases.

Du kan også booke et opkald og få en uforpligtende samtale med en af vores dygtige konsulenter, hvor vi kan drøfte, hvordan vi sammen kan vækste din virksomhed.