Privatlivspolitik

Vores hjemmeside, bruger cookies og lignende teknologier (for overskuelighedens skyld er alle teknologier efterfølgende benævnt som “cookies”.) Cookies er ligeledes placeret af de tredjeparter, som vi samarbejder med. I nedenstående dokument orienterer vi dig om brugen af cookies på vores hjemmeside.

 

Hvad er cookies?

  • En cookie er en lille, kompakt fil, som sendes ud sammen med sider på denne hjemmeside med henblik på opbevaring i harddriveren på din computer eller anden enhed. Den opbevarede information kan returneres til vores servere eller rette tredjeparters servere ved et efterfølgende besøg på siden.

 

Hvad er scripts?

  • Et script er et stykke programmeringskode, som anvendes til at få vores hjemmeside til at fungere optimalt og interaktivt. Denne kode aktiveres på vores server eller på din enhed.

 

Hvad er et web beacon?

  • Et web beacon (eller pixeltag) er et mindre stykke elektronisk tekst eller billedmateriale, der bruges til at måle trafik på en hjemmeside. For at dette er muligt, er det nødvendigt at indsamle data om dig via web beacons.

 

Samtykke

  • Når du besøger vores hjemmeside for første gang, viser vi dig et pop-up vindue med en beskrivelse af vores cookies. Klikker du på “alle cookies”, giver du samtykke til at vi må bruge alle cookies og plug-ins som anført i dette dokument.

 

Cookies

Tekniske eller funktionelle cookies

  • Visse cookies sikrer, at bærende dele af vores hjemmeside fungerer hensigtsmæssigt, samt at vi kan tilgodese brugerens individuelle behov og præferencer. Ved at placere funktionelle cookies, gør vi det nemmere for dig at bruge vores hjemmeside. På denne måde behøver du ikke at indtaste de samme oplysninger gentagne gange når du browser på hjemmesiden, og ligeledes vil dine varer blive liggende i kurven indtil du har betalt.

 

Cookies til analyseformål

  • Vi bruger analytiske cookies for at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden for vores kunder. Med analytiske løsninger får vi indblik i brugen af vores hjemmeside. Vi anmoder om dit samtykke før vi placerer analytiske cookies.

 

Cookies til reklameformål

  • På denne hjemmeside bruger vi cookies til reklameformål, hvilket gør os i stand til at tilpasse sidens reklamer til dig, samtidig med at vi (og tredjepart) får indblik i virkningen af vores markedsføringskampagner. Tilpasningerne tager udgangspunkt i en brugerprofil vi opretter ud fra dine konkrete clicks på hjemmesiden, samt din surfinghistorik, både på og udenfor <a href=”http://ro-c.dk” target=”_blank”>http://ro-c.dk</a>. Med disse cookies vil du som hjemmesidebesøgende blive tildelt et unikt virtuelt ID, som på sigt forbedrer dit internetbrug – eksempelvis vil du ikke længere se den samme reklame mere end én gang. Eftersom at disse cookies er trackingbaserede cookies, er vi nødt til at indhente samtykke for at placere dem.

 

Knapper til vores sociale medier-kanaler

  • Vores hjemmesider indeholder knapper til vores Facebook-, LinkedIn- og Instagram-kanaler. Hensigten er at promovere vores hjemmesider (eksempelvis via “like”, “fremhæv”) eller del (via ”tweet”) på sociale netværk som Facebook, LinkedIn og Instagram. Knapperne placerer selv cookies. Derudover kan de opbevare og bearbejde visse typer information, så du kan modtage en personaliseret reklame.
  • Vi henstiller til at du læser privatlivspolitikkerne for de relevante sociale netværk (bemærk, at de opdateres regelmæssigt) for at holde dig ajour med hvad de indsamler af oplysninger via cookies, og hvad de bruger dine (personlige) data til. De indsamlede data er anonymiseret i videst muligt omfang. Facebook, LinkedIn og Instagram har hovedsæde i USA.

 

Placerede cookies

Samtykke til cookies i henhold til persondatalovgivningen (GDPR)

  • Vi følger GDPR-lovgivningen om persondatapolitik for at indhente samtykke til cookies. Særligt om deling: dine data bliver ikke videregivet til tredjepart.

 

Oplysning om cookies I henhold til persondatalovgivningen (GDPR)

  • Vi følger GDPR-lovgivningen om oplysning af cookies for at indhente samtykke til cookies. Særligt om deling: dine data bliver ikke videregivet til tredjepart.

 

Google Fonts

  • Vi bruger Google Fonts til at vise webfonts. Særligt om deling: Ønsker du yderligere information, kan du læse Googles privatlivspolitik, “Google Fonts Privacy Policy”

 

Youtube

  • Vi bruger YouTube til at afspille video. Specifikt om deling: læs mere i Youtubes egen privatlivspolitik, “Youtube Privacy Policy”.

 

Facebook

  • Vi bruger Facebook til at fremhæve aktuelle og seneste sociale posts og/eller sociale delinger. Læs mere i Facebooks egen privatlivspolitik, ”Facebook Privacy Policy”.

 

Diverse

  • Særligt om deling: Dine data bliver ikke videregivet til tredjepart.

 

 

Dine rettigheder i forbindelse med dine persondata

Du har følgende rettigheder i forbindelse med dine personlige data:

– Du har ret til at få oplyst hvorfor dine persondata skal indsamles, hvad der sker med dataene    og hvor længe vi opbevarer dine oplysninger.

  • Ret til ændringer: du har ret til at ændre, rette, få slettet eller tilbagekaldt dine persondata når som helst du måtte ønske det.
  • Hvis du giver samtykke til at vi behandler dine data, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke og få slettet de oplysninger vi har på dig.
  • Ret til at overføre dine data: du har ret til at få udleveret dine persondata fra én instans og få overført dataene i sin helhed til en anden instans.
  • Ret til at modsætte sig databehandling: du har ret til at modsætte dig behandling af dine data. Vi imødekommer din anmodning, såfremt der ikke er berettiget grundlag til at gøre andet.

 

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, bedes du kontakte os. Anfør venligst kontaktoplysninger, som du finder i bunden af denne cookiepolitik. Skulle du have indsigelser mod måden vi behandler dine data, ser vi frem til at høre fra dig. Du har dog også ret til at indgive en klage til den officielle datamyndighed (Datatilsynet).

 

Tillade/slå cookies fra samt slette cookies

Du kan bruge din internetbrowser til automatisk at placere eller manuelt slette cookies. Du kan også indstille, at bestemte cookies ikke må placeres. Du har også mulighed for at ændre indstillingerne i din internetbrowser, så du modtager en notifikation, hver gang en cookie placeres hos dig. Ønsker du yderligere information om disse funktioner, henviser vi til vejledningen i fanebladet ’Hjælp’ i din internetbrowser.

Bemærk venligst, at vores hjemmeside muligvis ikke fungerer optimalt, når alle cookies er slået fra. Vælger du at slette cookies i din browser, vil de blive placeret igen, hvis du giver nyt samtykke når du besøger vores hjemmeside igen.

 

Kontaktoplysninger

I tilfælde af spørgsmål og/eller kommentarer til vores cookiepolitik samt dette statement, er I velkomne til at kontakte os via følgende informationsformular:

 

Kim Siefert

Edithsvej 1, 2920 Charlottenlund

Hjemmeside: http://ro-c.dk/

E-mail: kr@ro-c.dk

Tlf: +45 7141 4171

Google Analytics

Vi anvender Google Analytics for at analysere hjemmesidens statistikker. Læs mere

NameRetentionFunction
Statistics (anonymous)
_ga2 yearsStore a unique user ID
_gid1 dayCount and track pageviews

Deling:

For mere information, læs venligst Google Analytics privatlivspolitik.

Google Fonts

Vi anvender Google Fonts for at fremvise skrifttyper. Læs mere

NameRetentionFunction
Marketing/Tracking
Google Fonts APInoneRequest user IP address

Deling

For mere information, læs venligst Google Fonts Privatlivspolitik.

 

Facebook

Vi anvender Facebook for at henvise/dele indhold eller opslag. Læs mere

NameRetentionFunction
Marketing/Tracking
actppresence1 yearManage ad display frequency
fbm_1 yearStore account details
_fbc2 yearsStores last visit
fbm_*1 yearStore account details
xs3 monthsStore a unique session ID
fr3 monthsAd delivery
_fbp3 monthsTrack visits across websites
datr2 yearsPrevent fraud
sb2 yearsStore browser details
*_fbm_1 yearStore account details
Functional
wd1 weekDetermine screen resolution
act90 daysKeep users logged in
c_user90 daysStore a unique user ID
csm90 daysPrevent fraud
presencesessionTrack if the browser tab is active

Deling:

For mere information, læs venligst Facebooks Privatlivspolitik.