Foredrag

Book et foredrag til dit event. Hos Væksthuset Rosendal & Co A/S har
vi karismatiske oplægsholdere, som kan understøtte dit event.

Foredrag til dit event

Uanset om du er en del af en mindre virksomhed eller en mellemstor virksomhed, så har Væksthuset Rosendal & Co et foredrag der matcher dit event. Hvad end du ønsker ny viden, en anden arbejdsmetode eller -praksis, eller måske et inspirerende perspektiv på et velkendt fænomen indenfor markedsføring og forretningsudvikling, kan vores oplægsholdere give dig den viden, du ikke vidste at du manglede og ikke har lyst til at være foruden i fremtiden.

Hos Rosendal & Co A/S har vi stor erfaring med at afholde foredrag for små og mellemstore virksomheder. Vi har inspireret alt fra håndværkere til konsulenter og advokater med forskellige relevante værktøjer inden for markedsføring og forretningsudvikling. Vi kan derfor helt sikkert også finde et foredrag, der er relevant for dig.

Vi har holdt foredrag for mange virksomheder inden for flere forskellige brancher, og vi stiller derfor altid op med de mest kompetente, erfarne og motiverede foredragsholdere, uanset om det er til store arrangementer, små workshops, personalemøder eller oplæg for studerende.

Hold din virksomhed inspireret

Bestil et foredrag med en af vores eksperter, og bliv klogere på de nyeste trends og metoder inden for markedsføring og forretningsudvikling. Vores formål er kort og godt at rådgive og inspirere med nye tendenser inden for faget, så du kan blive klar til at vækste din virksomhed, eller du som medarbejder kan sætte din karriere i et endnu højere gear.

Følgende foredrag udbydes fast hos os:

  • Styrk dine ansattes sammehold
  • Inspirer alle i din virksomhed til samarbejde
  • Din konkrete katalysator til sund forretningsførelse
  • Opdater din marketing til 20’ernes tendenser
  • Styrk Employer brandingen og integrér bæredygtighed i din virksomhed
  • Din virksomheds vækstpotentiale
  • Innovation – Skab fællesskab omkring din virksomheds vækst
  • Succesfuld værksætteri – Kim Rosendals rejse som iværksætter

Praktisk info om foredragene

Målgruppen for foredragene er små og mellemstore virksomheder, offentlige og kommunale arbejdspladser. Vores grundlæggende direktør holder også foredrag om iværksætteri for uddannelsesinstitutioner på alle niveauer.

Foredragene afholdes ude i din virksomhed eller på et kontorfællesskab. Antallet af deltagere er afhængig af pladsforholdene i de ønskede lokaler. Prisen på foredraget er et 100% fast honorar, som fastsættes på forhånd. Med andre ord vil den endelig pris du skal betale aldrig blive påvirket af at du har stor publikumstilslutning til foredraget, eller at der går en halv times tid ekstra med spørgsmål, kaffepause og lignende.

Er du klar til at udvide din horisont?

Bestil dit foredrag i dag og få inspiration til, hvordan du vækster din forretning.

Book en gratis indledende samtale med vores dygtige konsulenter, og hør mere om dine muligheder for at få et foredrag. Kontakt os for at booke et møde.