KOMMUNIKATION

Kombinér strategi med skriveforståelse og få din virksomhed til at imponere kunder og medarbejdere.
Vi hjælper dig med virksomhedens værdier, budskaber, purpose og kernefortælling.

Visioner, historier og sammenhængskraft har altid været et trækplaster for mennesket. Din virksomhed kan med fordel udnytte den diskursive magt og det vækstpotentiale, der gemmer sig i en god historie. Hos Væksthuset Rosendal & Co hjælper vi dig med at skære ind til benet i din virksomheds eksistensgrundlag,  så du kan begynde at formidle det enestående ved din virksomhed i din kommunikation.

Vellykket kommunikation handler om at få formidlet det du ønsker, på præcis den måde du ønsker det. Med andre ord handler kommunikation ligeså meget om planlægning, som om skriveforståelse.

FÅ BLOTLAGT VIRKSOMHEDENS SKELET

Du tænker muligvis, at det kun er virksomheder med farvestrålende produkter og omkostningstunge markedsføringskampagner, der har behov for spændstig kommunikation. Men tværtimod.

Små og mellemstore virksomheder (SMV’er) er ofte dem, der virkelig kan vinde terræn med deres kommunikation. I SMV’er er der som regel en forudgående vision og en plan om at differentiere sig.

At du som virksomhedsejer kender dit purpose, giver din virksomhed et skelet – og det er disse inderste knogler, du skal blotlægge i din kommunikation. Så kan du for alvor overbevise dine kunder om, at du er netop det vendepunkt, de har ventet på.

KERNEFORTÆLLING, BUDSKABSMODEL OG VÆRDIER

Hos Væksthuset Rosendal & Co hjælper vi med at implementere konkrete tiltag, der får din kommunikation i omdrejning.

Vi rådgiver dig i hvordan du formulerer fangende budskaber. Ligeledes hjælper vi dig med at formulere din virksomheds purpose. I tillæg til arbejdet med purpose bistår vi dig i at udvælge værdier, der harmonerer med budskabet – så du sammenstykker en stærk kernefortælling for din forretning.

Du vil blive præsenteret for vores praktiske kommunikationsøvelser, der hjælper med at nedfælde vigtige parametre i din virksomhed. Eksempelvis kommer du til at finde din virksomheds purpose gennem vores specielle variant af Simon Sineks How, What, Why.

Du får mulighed for at formulere gennem vores tretrinsraket, Væksthusets Budskabsmodel. Til sidst vil du få samlet hele forløbet i vores Kommunikative Væksthus. Med vores overskuelige væksthus vil din kommunikation fremadrettet ikke kræve andre indsatser. Vi gør din kommunikation nem og tilfredsstillende at implementere.

KERNEFORTÆLLINGEN HENVENDER SIG TIL BÅDE KUNDEN OG MEDARBEJDEREN

Kernefortællingen er din virksomhedens superlim, der klistrer budskaber og værdier uløseligt sammen, så omverdenen nemt husker din virksomhed. Eftersom at din kernefortælling er summen af virksomhedens budskaber, værdier og purpose, har du et kommunikativt værktøj, der både henvender sig til dine kunder og dine medarbejdere.

DETTE FÅR DU I VORES KOMMUNIKATIONSYDELSE:

  • Personligt møde om din virksomheds kommunikationsbehov
  • Professionelt tilrettelagt kommunikationstrategi
  • Øvelser og idéudviklingseminar – hvor vi i fællesskab får din virksomhed i gang med at formulere jeres værdier og budskab, vi bruger How, What, Why-modellen og Væksthusets Budskabsmodel for at finde ind til virksomhedens skelet
  • Opsamlingsmøde – udlevering af Det Kommunikative Væksthus og evt. opsætning af manualer mm, hvis dette ønskes
  • Opfølgende møde

HVAD FÅR DU UD AF BEDRE KOMMUNIKATION?

Med en stærk kernefortælling og en vellykket kommunikation vil du opleve større brandgenkendelighed, bedre markedsføring og bedre talentrekruttering til din virksomhed. Du vil med andre ord se et voksende antal kunder, der efterspørger dine ydelser eller produkter på baggrund af de budskaber og de værdier, de husker dig for. Ligeledes vil du se et voksende antal medarbejdere, der identificerer sig med dine værdier og budskaber, og som enten ønsker at arbejde for dig eller ønsker at lægge endnu flere arbejdstimer i din virksomhed.

Det er essentielt, at der er overensstemmelse mellem jeres virksomhedsidentitet og -kommunikationen på jeres hjemmeside og online markedsføringskanaler. Det er opgaver, vi varetager, og vi er eksperter i at finde jeres unikke salgspointer, så i kan øge jeres konverteringer og salg.

Tag en uforpligtende samtale om din virksomheds identitet og dens mulighed for vækst. Book en gratis konsulenttime her