Vækstgaranti

Vi vil gerne give dig en ekstra sikkerhed. Såfremt du vælger at benytte
vores ydelser så garanterer vi dig at vi kan vækste din virksomhed.

Vækstgaranti: din risikofrie mulighed for vækst

Hos Væksthuset Rosendal & Co er vores målgruppe små og mellemstore virksomheder. Så vi ved, at for mange mindre virksomheder er der begrænsede midler at investere i fluffy konsulentydelser, -forløb og strategier, der aldrig rigtig når nogen vegne. Men hos os vil du aldrig opleve, at vi spilder hinandens tid. Faktisk går vi så langt som at garantere dig, at det er fuldstændig risikofrit at samarbejde med os.

Denne garanti kalder vi vores vækstgaranti. Vækstgarantien er vores fælles sikkerhedsnet, der sørger for at du får et positivt forløb og ikke køber en uvirksom ydelse af os. Du har vækstgaranti på alle ydelser, når du bestiller hos os. Det betyder, at du kun skal betale, hvis vi rent faktisk vækster din virksomhed. Du kommer heller ikke til at blive flået af merudgifter på den bekostning, for vi arbejder med faste projektpris uden gebyrer.

Lyder det for godt til at være sandt? Den er skam god nok. Vi kalder os trods alt et væksthus – og vækst er det produkt, vi ønsker at formidle til dig som kunde. Vi går op i vores omdømme og din tilfredshed som kunde. Du vil aldrig miste noget ved vores samarbejde. Enten oplever du vækst, eller også har din virksomhed allerede de bedste forudsætninger for selv at vækste. Det kalder vi risikofrie vækstmuligheder.

Vores vækstgaranti er et løfte, der skal skabe tryghed for dig som kunde. Et løfte, som vi omvendt er helt trygge ved at give til dig. For ifølge os er det vigtigste, at du har succes og vækster på et risikofrit grundlag. Vi ønsker at opbygge et kontinuerligt samarbejde med dig.

Hvad er betingelserne for vækstgaranti?

Vores vækstgaranti har forskellige kriterier, alt afhængig af om du har bestilt et vækstforløb, en marketingydelse eller en strategi til forretningsudvikling.

Ved forløbets begyndelse vil du og din vækstkonsulent fastsætte det udbytte, du ønsker at få af den pågældende ydelse. I vil forventningsafstemme ud fra dels din virksomheds situation, men også om hvorvidt det ønskede resultat er realistisk indenfor den tidsramme, du afsætter til projektet. Vores rammer kan virke meget firkantede – men det er til gengæld en hjælp for os begge til senere at fastslå, om et projekt evt. er dækket af vækstgaranti.

Skal vi vækste din virksomhed?

Kontakt os i dag og giv din virksomhed en unik mulighed for at udvikle sig. Her får du konkrete værktøjer, der hjælper dig med at styrke din marketing og forretningsudvikling, så du kan vækste din virksomhed for fremtiden. Det er som sagt 100% risikofrit og udbytterigt for dig.

Book et opkald og få en uforpligtende samtale med en af vores dygtige konsulenter. Derfra kan vi drøfte, hvordan vi sammen kan vækste din virksomhed.